Welkom bij AMS Voor tegenpartijen Voor berijders van een LeasePlan auto Laatste nieuws Contact met AMS A tot Z
 
 
 


Ongeacht hoe u uw wagenpark als beheerder en/of eigenaar verzekerd heeft, kunt u het behandelen van verhaalbare schaden aan AMS uitbesteden. Ons team van schaderegelaars en juristen staat graag voor u klaar.

Overzicht

AMS biedt u hierbij een verhaalsbijstand aan, een dienst die in grote lijnen overeenkomt met een rechtsbijstandverzekering.

AMS kent diverse manieren om de kosten hiervoor met u te verrekenen. Zo kunt u jaarlijks per auto een bedrag met ons overeenkomen voor de behandeling van uw verhaalbare schaden. Hierbij maakt het aantal schaden dat u indient niet uit.

Ook kunt u er voor kiezen om AMS een vast bedrag per dossier te betalen. Dit bedrag wordt naar keuze per dossier in rekening gebracht of afgetrokken van de verhaalde schade.

Ongeacht uw keuze in de wijze waarop u kosten met AMS verrekent, kan AMS deze kosten meenemen als schadecomponent. Hierdoor kan AMS veelal een gratis verhaalsservice aanbieden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. AMS zoekt graag samen met u naar een passende oplossing voor uw verhaalbare schaden.

Naar www.leaseplan.nl