Welkom bij AMS Voor tegenpartijen Verhaalservice Laatste nieuws Contact met AMS A tot Z
 
Menu

LeasePlan berijders

Verhaalbare schadecomponenten

Letsel- en loonschade

Waarborgfonds motorverkeer

Schade in het buitenland

Downloaden buitenlandse schadeformulieren

Aanrijding met fietser of voetganger

Links
Bent u verzekerd via Leaseplan Insurance? Dan verzorgt AMS uw schadeafhandeling. Als u vragen heeft over de schaderegeling, neem dan gerust contact met ons op.

LeasePlan Berijdersservice

Heeft u schade veroorzaakt bij een tegenpartij? Dan dient u de schade aan te melden bij LeasePlan Berijdersservice, telefoonnummer (036) 527 27 27.

Post van de tegenpartij kunt u onbeantwoord, onder vermelding van het schadenummer aan AMS opsturen. Ook kunt u de tegenpartij voor hun vragen naar AMS verwijzen. AMS zal zonodig expertise verzorgen voor de tegenpartij en de schade vervolgens regelen.

Heeft een tegenpartij schade aan uw leaseauto veroorzaakt? Ook dan dient u de schade aan te melden bij LeasePlan Berijdersservice, telefoonnummer (036) 527 27 27. AMS zal alle schadeposten, denk hierbij naast autoschade ook bijvoorbeeld aan uw eigen risico of persoonlijke schade, voor u of uw werkgever verhalen.


Hier kunt u een Europees Schadeformulier downloaden. Let wel, deze is niet geschikt om in uw auto te leggen voor een onverhoopt volgend schadegeval. Hiervoor moet u een origineel bij uw verzekeraar opvragen. Originele schadeformulieren bestaan namelijk uit twee delen met een doordruk en zijn nodig voor aanrijdingen waarbij meer dan één partij betrokken is.

Naar www.leaseplan.nl